Spelplaner med eliten!

Leave a Comment 1175 views

Temakväll med medvetenhet och erfarenhet på alla nivåer ger gedigen spelplan!

https://www.facebook.com/nbvumea/

Det ger alltid en varm känsla att få ta del av andras infallsvinklar, erfarenhet, vilja till grundläggande utveckling och mest av allt när total prestigelöshet råder och prioriterar att hela tiden se helheten i spelplanen.

Det innebär att alla positioner ger sitt bästa samtidigt som man har insikt och respekt för varandras bidrag till ett systematiskt och gemensamt tänk, gameplan awareness.

Under temakvällen 11/10/17 kring medvetenhet, medberoende, ohälsa, beroendebeteenden, relationer och vad detta innebär deltog en del av eliten-erfarna kring dessa områden, jag är djupt imponerad och tacksam över att dessa "rutinerade rävar" avsatte sin tid och sitt engagemang, dessa personer har redan en fullspäckad kalender där de ständigt rör sig som fiskar i vattnet med outtröttlig vilja till att få ett mänskligare samhälle.

Vi lyckades även vidga begreppen till att innefatta alla mänskliga/gemensamma behov och begär, det som finns hos oss alla. För ovanlighetens skull i sådan här sammanhang fanns hela tiden en stark koppling till att kunna delge all erfarenhet som var och en besitter till en sammanhängande diskussion, det är ett mindre underverk att få uppleva en sådan stämning.

Jag har ofta gått från diverse möten som haft ambitiösa titlar men lämnat mig både oberörd och rätt besviken, innehållet har inte alls varit i närheten av ambitionen. Under och efter temakvällen var det tvärtom, grundkraften var att komma vidare och tilliten till att alla var där i samma syfte kristallklar, den skar som en laserstråle genom alla diskussioner.

Det kommer fler sådana här möjligheter framöver, i olika former och områden. Den spelplan vi landade i håller för alla mänskliga förhållanden och bär med sin medvetenhet en tyngd vilken alla kan landa i och fortsätta vidare från.

Hoppas du kan avsätta en stund framöver för att delta lite i aktiviteterna som kommer, du är mer än varmt välkommen!

In service,

Erika

undefined 

Free online business startup bundle

Leave a Comment