Den perfekta gåvan 2019!

Leave a Comment 1673 views

Gör våren 2019 till en stärkande resa både fysiskt och mentalt!

Det finns olika tider med faser i mitt liv som jag kan se tillbaka på och känna en enorm tacksamhet över att halkat in på relationer, kurser och tillfällen där det getts möjlighet att vandra vidare med ett härligt ompackat bagage.

Jag gör ständigt mina inre resor och dessutom läggs dom in varje varje år eller flera år i förväg, detta för att vara helt säker på att jag inte missar det finaste av mig själv, hela mig och med allt som ingår. 

Utan att vara säljande allt för mycket så är mina mest utvecklande personliga resor de inom yogan i olika former, ibland via rena formella utbildningar, andra gånger genom att ha tillgång till härliga platser och människor att landa in med. Just nu landar jag ofta in med MediYoga i Malmö och Falkenberg i olika sammanhang. Med jämna mellanrum är Stockholm även en ursprungsbas då min MediYogaresa inleddes där. Umeå sätts nu även på den formella MediYoga kartan via mina aktiviteter i utbildarteamet och utifrån att staden är min egen bas.

Detta med utveckling är ju inte alltid så bekvämt och underbart, då är det speciellt tryggt med basictränade människor som har ett kraftfullt space som man säger i yogan. Utan stark bas-grundträning under flera år rent tekniskt är det ej möjligt för en normal människa att ha denna fundamentala styrka. Dessutom är det en fördel om man fått ordentligt med rutin och tränat fel likväl.

Vi kan likna det på ett förenklat sätt med idrottens mångåriga grundträning för att kunna utveckla sina specifika förmågor, där rutin medför mindre risk för helt felaktig träning (misstagen lär oss på vägen). Det som kan läggas till är dock att inom yogan finns ett uttalat balansfundament till skillnad från många andra inriktningar, balansen i hela livet ingår även tekniskt i alla 8 delar av träningen!

Därför hoppas jag att du som känner att du vill ge dig själv (eller någon annan) en tid att utvecklas både mentalt och fysiskt ser möjligheten i den MediYoga Instruktörsutbildning jag startar upp i Umeå 25 januari 2019. Vi ses 6 heldagar under vårterminen och har kontakt däremellan för olika uppgifter med dialog och funderingar.

Förhoppningsvis leder även denna personliga fysiska och mentala utveckling till att du vill leda grupper i MediYoga Sverige, du blir hursomhelst en välutbildad och professionell MediYoga Instruktör med ett härligt nätverk i maj!

Själv har jag varit med många år i MediYogans (fd. medicinsk yoga) utveckling och aldrig har utbildningen varit bättre än nu, den är på sin högsta topp ever, vi jobbar dessutom intensivt på att få det ännu mer utvecklat med både hjärta och hjärna inom organisationen, vi har stora-prioriterade hjärtan som kopplar på hjärnan så att organisationen får sin grund för den svenska modellen.

Manualer, musik, medvetenhet, forskning, kunskap och personlig kontakt ingår i paketet. Det är också därför jag finns med i MediYoga Sverige som utbildare sen alldeles nyligen, det är dags att förmedla den väg jag anser gynna många perspektiv av mänskligheten, tillsammans med gelikar- vi vill nämligen att alla får möjlighet att nå sitt finaste tillstånd.

Vi har lite olika kompetenser med oss som utbildare i MediYoga Sverige, gemensamt är en västerländsk medicinsk kompetens som grund samt olika yogautbildningar förutom MediYogan. Det finns både bredd och djup mao. Vidareutbildningar är en naturlig del, det tillhör basics och är inte något speciellt för oss eg.

Du kan anmäla dig till utbildningar via https://mediyoga.se/ och frågor besvaras per mail erika@mediyoga.se 

Uppdragsverksamhet med mig i region norr sker via mediyogaumea@gmail för tex organisation, utbildning, behandling och föreläsningar.

In service,

Erika

undefined

How to make your first 10K online!

Leave a Comment