Du er eksperten i DIT liv

Leave a Comment 1103 views

Hvem er ansvarlig for DIT helbred? ...for DIT liv? ...for DIN lykke?

Du vil måske sige at din læge har ansvar for at helbrede dig. Mine forældre behandlede mig forkert. Min chef er irriterende. Min nabo går mig på nerverne osv. 

MEN... hvad vælger DU at tænke om situationen? Hvad vælger du at at gøre med det? 

Tager du dine beslutninger på baggrund af, hvad andre vil tænke om dig og, hvad de forventer af dig?

Måske er doktorens valg af behandling ikke den rigtige for DIG, men rigtig for nogen andre. Måske er dit job godt for andre, men IKKE for DIG. Vi er alle forskellige. 

DU ER HELT SPECIEL. For at tage dine unikke gode VALG, må du vælge hvilke eksperter du vil lade dig guide af. Find ud af hvem du stoler på, som matcher dine værdier. Det kan være profesionelle, venner, medier osv. 

undefined

MEN husk altid, at DU ER EKSPERTEN I DIT LIV. Kun DU ved hvad der er bedst for dig. Og kun DU kan tage de valg der gavner dit liv og helbred.

Om det så er at vælge eller fravælge et miljø, et nyt job, en anden behandling, vælge at flytte, vælge HVEM du bruger din tid sammen med, HVORDAN du snakker osv. 

MINE VALG FOR EN GOD FREMTID

undefined

Jeg gennemgik mit liv, og fandt ud af, hvor jeg havde taget beslutninger på baggrund af andre menneskers meninger, der ikke var i overensstemmelse med mine værdier. Så tog jeg en beslutning om, hvem jeg vil tage råd fra i fremtiden, så jeg kan tage gode beslutninger, der er til fordel for mig og fremmer mine mål, der giver mig mere ENERGI, FRIHED og TID til de vigtige ting i MIT liv.

Et af disse valg, var at blive min egen chef, for at kunne arbejde NÅR jeg vil, HVOR jeg vil, ved at lære Internet Markedsføring. Jeg har fået adgang til alle de værktøj og træninger jeg har brug for, og fået et netværk af mennesker der deler mine værdier og drømme om et liv i frihed.


Leder du efter nye muligheder, der kan give dig mere FRIHED og TID i hverdagen til, at leve det liv du drømmer om? Hvis du vil høre mere om hvordan det er muligt, klik på annoncen nederst eller gå til min hjemmeside her. Her vil jeg med glæde dele med dig de 7-dages video-serie, som ændrede mit liv, hvor mine mentorer Stuart og Jay vil fortælle dig meget mere. 

Er du klar til at tage nye gode valg for din fremtid og finde balance i din hverdag?  Så følg med i min næste blog. 

Pas godt på dig selv og tag gode valg for DIG i dag. Lene

Free online business startup bundle