Hvad er dine unikke vækstvilkår?

Leave a Comment 2257 views

FÅR DINE OMGIVELSER DIG TIL AT VOKSE?

DU ER HELT UNIK! Du har dine helt egne unikke ressourcer og muligheder. Dine ressourcer kan kun udvikles i omgivelser med gode VÆKSTVILKÅR. Du fortjener at være i et miljø, hvor du bliver set som det fantastiske menneske du er, i et miljø som får dig til at blomstre, føle dig LYKKELIG, GLAD og FULD AF ENERGI. 

DUvælge det rigtige miljø der giver dig dine optimale vækstvilklår. INGEN kan vælge det for dig!

HVAD ER DINE UNIKKE VÆKSTVILKÅR?

undefined

Du er som en plante, der har brug for de helt rigitge VÆKSTVILKÅR for at blomstre, give frugt, gro osv. Den helt rigtige mængde LYS, VAND, OMSORG, den optimale JORD med den rigtige sammensætning af NÆRINGSSTOFFER,der passer til lige præcis denne plante.

Hvis du giver en plante der har brug for meget sol de forkerte VÆKSTVILKÅR, altså meget skygge; vil den stoppe med at blomstre, blive mindre og miste sin kulør. 

Præcis det samme sker med dig, når du er i det forkerte miljø, der ikke understøtter dine ressourcer. Din krop vil bare give dig andre signaler, for at fortælle dig, at du har brug for bedre VÆKSTVILKÅR.

Find ud af:

  1. Hvilke RESSOURCER har du, som du vil udvikle og lade blomstre?
  2. Hvilke VÆKSTVILKÅR har du brug for, for at udvikle dine ressourcer? Og i hvilke MILJØER finder du disse vilkår?
  3. Hvad sker der med dig og din krop, hvis du er i det forkerte miljø, der ikke har de rigtige vækstvilkår der skal fremme dine ressourcer.

Når du udnytter dine ressourcer i det rigtige miljø vil du opleve GLÆDE i hverdagen, FRIHED og ENERGI 

VÆLG DE MILJØER DER UNDERSTØTTER DEN DU ER OG DINE RESSOURCER. 

Jeg tog nogle valg om ændringer i mit liv, da jeg indså, at jeg blev drænet for energi fordi mine ressourecer ikke blev værdsat i mint miljø, i dette tilfælde mit arbejde. Og et af de valg jeg tog, var at jeg ville arbejde hjemmefra, fordi jeg værdsætter, at styrke mine ressourcer som mor for mine børn, og at kunne bidrage med mine faglige og personlige kompetencer til en bedre verden. At kombinere disse ting tog lidt tid at finde løsningen på, men jeg fandt den langt om længe. 

Hvis du vil høre, hvad jeg har gjort for at kunne arbejde hjemmefra, bruge MINE ressourcer, få mere TID med familien, og mere FRIHED, så klik på linket nedenunder. Der finder du de 7 dages gratis video-serie fra min mentor, der åbnede mine øjne til en verden af muligheder for et friere liv, hvor jeg bestemmer hvornår og hvor jeg vil arbejde og med hvad.

Rigtig dejlig dag til dig.

Lene

How to make your first 10K online!