Stärk ditt nervsystem!

Leave a Comment 2220 views

Stärk nervsystemet för din hälsa!

https://www.facebook.com/nbvnorr/

Sat Kriyan- yogapositionen på bilden, är en höjdare för ditt nervsystem och inre organ. Jag gör den ofta, den är väldigt förknippad med denna sommar då jag kört den på maxtid 31 min, 40 dagar i rad tillsammans med en massa meditation. Jag är kompis med den sedan länge utifrån en nack-huvud-organ-trauma skada för några år sedan och den har verkligen fört mig framåt med sin balanserande kraft.

Den här excellenta övningen är personligt kopplad till beslutsamhet och ihopsamlande för mig, jag kan se saker mer tydligt och lita till min magkänsla på ett helt annat sätt efter ett pass med Sat Kriya. En liten sidoeffekt är en V-formad rygg hahaha....

Inom yogan är det en mycket ansedd och fundamental övning för att direkt stimulera och kanalisera vår energi med stor precision via andning och rytm. Statiska övningar ger dig ett nervsystem som orkar med all annan form av livsstil mycket enklare.

Om du är i form, har balans i ditt nervsystem samt inre organ, stärks din hälsa per automatik. Genom att andas med kraft, vibrera mantra, fokusera blicken inåt-uppåt, rytmiskt pumpa naveln och sitta i en stark ställning kommer du åt alla viktiga områden för din grundhälsa.

Utifrån att övningen är så excellent och kraftfull får du effekt snabbt om du gör den korrekt, ta helst stöd från någon som kan den bra, så du gör rätt från början. Det finns många bra instruktionsvideos på nätet, men det är klokt att delta vid ett yogapass där Sat Kriya ingår så du får en känsla för den eller ta en individuell lektion.

Jag har lagt ut mer detaljer kring övningen på min kreativa sida och där hittar du även länkar till andra sidor https://www.facebook.com/amazingprogress/

In service,

Erika

undefined

Free online business startup bundle

Leave a Comment