Hvordan tager du kontrol over dit helbred?

Leave a Comment 773 views

DU har MAGTEN til at tage KONTROL over dit helbred. 


Ved du HVORFOR dit helbred er som det er i dag?

Jeg vil gerne dele et simpelt værktøj med dig, som har været hjælpsomt for mig til at få en oversigt over mit energiniveau, og hvad jeg kunne gøre for at øge det, få det bedre, og få et liv i balance.

DIT HELBRED ER ET RESULTAT AF DET LIV DU LEVER

Det er et simpelt regnestykke:
Den energi du putter ind i din krop - de belastninger der tager din energi = dit helbred

Du kan se dit helbred skitseret i denne "Helseskål":

undefined

Linien i midten er det energiniveau DIN hverdag kræver, for at DU kan fuldføre dine daglige aktiviteter og opgaver hjemme, på arbejde og i fritiden. Hvis dit faktiske energiniveau er over linien har du ekstra energiresourcer at gå på. Men hvis dit energiniveau er under det din hverdag kræver, er du i mangel på energi og vil være træt udslidt. Det er helt normalt at ens energi svinger både op og ned, men hvis du bliver under linien over længere tid vil det forårsage sygdom.

HVORDAN ER DIT ENERGI-NIVEAU? 

  1. Tegn din egen skål, og skriv alle de ting der giver dig energi øverrst (Hvad giver dig glæde, meningsfulde aktiviteter, mad, job, familie osv.)
  2. Skriv nederst hvad der tapper dig for energi i hverdagen. Se på dine belastninger fysisk, psykisk, socialt og i dine omgivelser.
  3. Så sætter du en sort streg midt på for det energinivau din hverdag kræver af dig for at fuldføre dine daglige aktiviter.
  4. Tegn en blå streg hvor du føler dit faktiske energi-niveau er lige nu. 

Nu har du et overblik over alt det der giver dig energi, og det der tager din energi.

Hvis du vil høre mere om hvordan du øger din ENERGI, GLÆDE og FRIHED i din hverdag, så følg med på næste indlæg, hvor jeg også vil give dig en indsigt i hvilke SIGNALER din krop sender dig, for at advare dig om din ubalance, så du undgår at blive syg. 

Hav en dejlig dag.

Lene