Frygten gemmer på dit drømmeliv

Leave a Comment 2153 views

Hvis du gør det samme som du altid har gjort, vil du få de samme resultater som du altid har fået. Med andre ord: Du står stille, du udvikler dig ikke! Din hverdag forbliver den samme! Ingen ændringer! Men er det dét du vil?

Hvis DU vil ændre noget i dit liv, må du gøre noget ANDET end det du har gjort indtil nu. 

MEN når du ændrer noget, vil din hjerne gøre modstand, aktivere kæmp eller flygt systemet, og udsende FRYGTSIGNALER, for at få dig til at stoppe op og beskytte dig mod potentielle farer

Måske har du mærket FRYGTEN ved aktiveringen af kæmp eller flygt systemet, hvis du har fået flere arbejdsopgaver eller større udfordringer end du kan håndtere?

Men en vedvarende over-aktivering af kæmp og flygt systemet vil resultere i STRESS eller ANGST, som hindrer din læring og fremgang

Så hvis dine udfordringer er større end dine ressourcer er det skadeligt for dig i længden, og du vil IKKE nå dine mål.

undefined

FIND BALANCEN OG NÅ DIT MÅL

Men hvad sker der så hvis du faktisk har en del kapasitet og ressourcer, men ikke får udfordringer nok? Så vil du faktisk kede dig og heller IKKE nå dit mål.

Kunsten er at finde balancen mellem for lidt og for mange udfordringer i forhold til dine ressourcer

undefined

Så den perfekte balance til din udvikling finder du, når du mærker den lille frygt og usikkerhed ved at træde ind i noget ukendt og nyt. Hvor udfordringen er passende stor i forhold til dine nuværende ressourcer og tryghed, og vil gøre dig i stand til at udvikle dig.

Du tager et LILLE SKRIDT af gangen, hvor du ØVER dig på en udfordring, indtil du er TRYG og har øget dine ressourcer, og så tager næste skridt med flere udfordringer, og næste skridt osv. indtil du skridt for skridt når dit mål.

BLIV VEN MED FRYGTEN OG NÅ DIT MÅL:

  1. Hav dit mål klart for dig.
  2. Hvad er mine ressourcer og kapasitet lige NU
  3. Hvilke udfordringer kan du klare lige nu, for at være i din nærmeste udviklingszone?
  4. Øv dig på denne udfordring til du føler dig tryg.
  5. Tag næste skridt og øg udfordringen. Øv dig!
  6. Justér dine udfordringer jævnligt. Som du øver og udvikler dig og lærer nye ting øger du dine ressourcer, kapasitet og tryghed. Så kan du skrue op for dine udfordringer igen for, at udvikle dig videre og SNART VIL DU NÅ DIT MÅL

Sådan blev jeg ven med frygten

Jeg var træt af for lange arbejdsdage og arbejdspress, der kun blev større og større, og jeg følte, at jeg alt for ofte endte udenfor udviklingszonen med stress, angst og depression. Mit MÅL var mere TID til børnene og FRIHED til, at arbejde med det jeg brænder for når og hvor jeg vil. I min søgen efter en løsning, fandt jeg endelig et system, der giver mig alle de redskaber, støtte og undervisning jeg har brug for til, at bygge min egen forretning i mit helt eget tempo. Jeg bruger stadig Udviklingszonen som følelses-barometer i min hverdag. Frygten fortæller mig, om jeg kan klare flere udfordringer, og om jeg er på rette vej mod mit mål.

Leder DU efter nye muligheder for at få hjælp til at starte din egen virksomhed, som du kan tage med dig hvor som helst? Vil du opnå FRIHED til at leve det liv du drømmer om, og have mere TID til at gøre de ting, der betyder mest for dig?  Jeg vil rigtig gerne vise dig, de 7-dages gratis video-serie, som ændrede mit liv. Her forklarer mine mentorer alt det du har brug for at vide. Måske er det også noget for dig? Klik på linket under for, at modtage første video med mere information, eller læs mere på min hjemmeside her.

Rigtig god fornøjelse, og byd den lille frygt velkommen hver dag :-) Lene

How to make your first 10K online!