Er du tilfreds med dit liv DU har skabt?

Leave a Comment 1832 views

Tænker du positive tanker, men får ikke det resultat du ønsker?

I lang tid var jeg frustreret over, at jeg ikke fik de positive resultater jeg forventede, selvom jeg forsøgte at tænke positivt, indtil jeg opdagede hvad der stod i vejen.... og heldigvis også løsningen.

Din hjerne er kontrolsystemet, der giver alle ordrene til din krops handlinger. Fuldstændig som en computer. Hvis du giver den en kommando, vil den gøre præcis, hvad den har fået besked om. Og DU er den eneste, der har magten til, at kontrollere din hjerne, dit sind og dine handlinger. DIN hjerne adlyder kun DINE ordre.

Men dit sind er mere end dine bevidste tanker.

Og her ligger nøglen til løsningen!

undefined

Dit sind er som et isbjerg: Dine bevidste tanker, som du er opmærksom på, er toppen af isbjerget som er synligt.

Men under overfladen, kan isbjerget være enormt, og du kan ikke se, hvad det gemmer på. Herunder har du dine ubevidste tanker, som du IKKE er opmærksom på. Det er gamle overbevisninger, som er baseret på alle de erfaringer du har gjort dig, siden før din fødsel. Og de ligger grundlaget for 90 % af din adfærd.  

Hvorfor jeg mislykkedes i at nå mine mål:

Da jeg lærte om "Loven om tiltrækning", troede jeg, at det var så simpelt, at jeg bare skulle tænke på det jeg ville have, og så ville det blive sådan. Men jeg indså efterhånden at jeg havde mange ubevidste overbevisninger og tanker under mit isbjerg, der arbejde imod mie bevidste tanker og mine mål, og fortalte min krop det modsatte af, det jeg tænke i mine bevidste tanker. 

For eksempel, kunne jeg bevidst tænke, at "Jeg ikke ville spise kage, fordi det ikke er godt for min krop". Men mine ubevidste tanker sagde, at "Jeg vil have dette dejlige, lækre stykke kage, for det smager godt og vil få mig til at blive glad og lykkelig", det havde jeg jo erfaret tidligere i mit liv. Disse to modsitridende tanker kæmpede i min hjerne, og resulterede ofte i at jeg overgav mig, spiste kagen og mislykkedes i at nå mine mål, og bagefeter fik til og med dårlig samvittighed.

Hvordan jeg fandt løsningen på at lykkes:

Men nu havde jeg endelig fundet Løsningen på at overkomme min indre kamp: Jeg måtte arbejde på at ændre mine ubevidste tanker og overbevisninger. Men det var så lettere sagt end gjort! Hvordan ændrer man egentlig sine ubevidste tanker?

Det var ikke før jeg til sidst fik en masse hjælp og værktøjer til at ændre mine ubevidste overbevisninger, at ting begyndte at ske.

Disse værktøjer og den rette hjælp til den rigtige tid, fandt jeg først da jeg mødte min nuværende mentor og hele hans fantastiske team. Endelig lykkedes jeg med at starte mit eget online firma hjemmefra, en forretning jeg kunne brænde for, der skulle give mig den TID til familien og den FRIHED i arbejdslivet jeg har længtes efter.

Hvis DU vil høre mere om, hvordan DU også kan opnå mere TID og FRIHED, så klik på linket under og lad dig inspirere af de gratis 7 dages video-serie, som ændrede mit liv. Du kan også læse mere på min hjemmeside her.

Næste gang, vil jeg dele nogle redskaber med dig, som har været og er nyttige for mig i min proces med at ændre MINE ubevidste tanker og overbevisninger, som er uhensigtsmæssige for mig. Håber de også vil være til nytte for dig :-)

God fornøjelse og dejlig dag til dig.

Lene

How to make your first 10K online!