Efter första miljonen börjar det...intuitionen kombineras med träffsäker intention!

Leave a Comment 2503 views

3 miljoner senare...

https://www.facebook.com/amazingprogress/

För några år sedan fick jag frågan om hur många nålar jag satt som akupunktör...räknade på en höft att det var minst en miljon....efter två miljoner slutade jag räkna, enligt fakturor är det mer än 3 milj. Det är inte så viktigt med antal och sånt allmänt, däremot känslan är det som gäller för mig. Precis som med bollar har jag en sorts kärleksrelation till nålarna, både bollar och nålar känns som ett hem, dom ligger där i händerna, som en trygg och förtjusande förlängning av mig själv.

Därför har och är mina resultat oftast väldigt fina med dessa fantastiska två polare (bollar och nålar), det finns enormt mycket känslor i vår relation, det bygger mest på det nu för tiden, alla tekniker och klassik teorier har mer ersatts av intuition och intention.

En lärare jag hade i akupunkturen sa en gång att "akupunktören är konstnären" och det stämmer, att möta konstverket nr 1, dvs människan, är till viss del att skulpturera fram, skapa och förändra det som ligger för handen.

Det här gäller även meditationen och yogan, vad människor kanske inte tänker på att jag som behandlare behöver ha mycket kraft och veta exakt vad jag vill åstadkomma med den genom nålarna / yogan /meditationen, detta skiljer teknikern från konstnären, som konstnär behöver man behärska alla nivåer (body, mind, spirit, soul), vilket ju av naturliga skäl tar tid att lära sig. Mest av allt innebär det konstant väldigt omfattande medveten träning och utveckling, step by step, det finns nämligen inga genvägar.

Det jag kan känna är väl att efter 1 miljon nålar infann sig en fördjupad, icke teknisk eller verbal nivå som utvecklades till mer en känsla av att "bara veta". För att ha tillgång till det behöver jag även träna meditation, yoga och taichi varje dag i någon form, annars kan jag inte ge kunderna det dom har rätt till, så är det i min värld i alla fall.

Har du av någon anledning hamnat i ett tillstånd där du ej kommer vidare så rekomenderar jag varmt att ta en 2-3 timmarsbehandling för att få snurr på alla system i kroppen, jag kompletterar ofta med medicinsk laser, massage, manipulation, örtoljor, örtpreparat, koppar och inte sällan ett personligt yogapass som du kan jobba med själv hemma, via inspelat pass som du får i samband med behandling. Det här verkar vara ett upplägg som många uppskattar och får fina resulatat med utan att behöva komma på besök så ofta.

Meningen med mina yrkeskompetenser är ju att jobba bort mig själv egentligen haha! Du hittar metoderna mestadels på https://www.facebook.com/amazingprogress/ eller https://www.facebook.com/mediyogaerikastromsten/

In service,

Erika

undefined

Leave a Comment